De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door beplanting. Iedere plaats is voorzien van elektriciteit, water en riolering. Huisdieren zijn bij ons, mits aangelijnd, toegestaan.

Er is geen winkel of kantine aanwezig. Wel kan men bij ons campinggas kopen.
Op de receptie zijn folders over bezienswaardigheden in de omgeving van Dwingeloo en het Nationaal Park verkrijgbaar.

Entree Receptie

Het toiletgebouw is voor iedereen gemakkelijk te bereiken en bevindt zich ongeveer op het midden van het terrein. Het toiletgebouw is voorzien van een heren- en een dameswasgelegenheid. Beiden hebben o.a. wc's en een douche. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Er is een keukentje voor het verrichten van enige huishoudelijke werkzaamheden (b.v. het spoelen van groenten en afwassen).
Voor de was is er een ruimte waarin zich een wasmachine, centrifuge en droger bevinden

Er kunnen GEEN auto's naast de plaatsen geparkeerd worden. Deze staan op het terrein naast het kampeergedeelte. Gemakkelijk bereikbaar en onder toezicht. Hier heeft iedereen zijn vaste parkeerplaats. Dit zorgt voor rust en veiligheid voor u allemaal

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig. Ook is er gelegenheid voor tafeltennissen en volleyballen. De tafeltennistafel en het volleybalnet kunnen bij ons geleend worden.

Kom eens vrijblijvend kijken en stel u op de hoogte van de rust, schoonheid en gezelligheid van onze camping 'de Bosrand'.

Hartelijke groeten,

Familie Geerts