Seizoen 2019, 2020, 2021,2022 en nu…

Is het inmiddels 2023. Ons ( dat wil zeggen Erik en Monique) 5e seizoen alweer. En niet te vergeten moeder Aye’s 37ste seizoen. In 1986 heeft zij de Bosrand van haar vader overgenomen. De camping zelf, bestaat al sinds 1957.

En ja, wat vliegt de tijd! Er is in de tussentijd al een heleboel gebeurd.

De beplanting wordt ieder jaar beetje bij beetje aangepast, want door de droge zomers overleefd niet ieder nieuw plantje het. Corona kwam en ging weer. Sinds dit jaar staat er ook een ander toiletgebouw. Vader Piet heeft het destijds, jaren 80, met behulp van de vaste kampeerders het sanitair gebouw vernieuwd. Nu hebben we samen met enkele huidige vaste kampeerders niet alleen het vorige gebouw afgebroken maar zij hebben ook meegeholpen om de voorbereidingen te treffen om het andere, goede tweedehandse (recycling!) gebouw te kunnen plaatsen. Daar waren we natuurlijk erg blij mee en het was bovendien heel gezellig om het om die manier te doen. Vlak voor opening van 2023 hebben we het in werking kunnen stellen. De geluiden zijn positief!

De maand april had wat opstart moeilijkheden, het weer was er niet naar en de nachten waren koud. De maand mei was erg druk en nu kabbelen we door naar het hoogseizoen. We hebben een heleboel leuke, fijne , lieve en aardige kampeerders mogen ontvangen en we hopen dat te kunnen blijven doen.

Reacties zijn gesloten.