Start Seizoen 2019

Na een bewogen winter beginnen wij aan het nieuwe seizoen. Door het overlijden van mijn lieve vader is het heel erg wennen. Wij, en vast ook jullie, missen hem erg . Het maakt het ook even heel hectisch, alles moet weer worden opgestart: water op terrein, elektra weer inschakelen, buitenverlichting aan, sanitair weer in gebruik, geisers voor de douche en het keukentje ophangen en aansluiten. Daarnaast zal ik samen met Monique weer aan de Bosrand komen wonen en rijden we regelmatig met verhuisdozen vanuit Farmsum aan. En daarnaast heb ik ook mijn reguliere baan. Dat is best wel heftig. We vinden het heel erg fijn dat er zoveel lieve reacties zijn en hulp wordt aangeboden om mama en ons te helpen.

Het zal jullie ook niet ontgaan zijn dat de aanblik van het voorveld behoorlijk anders is. Door de droogte van afgelopen jaar in combinatie met een ziekte, zijn een behoorlijk aantal coniferen afgestorven en hebben wij deze moeten verwijderen. Zo her en der staan ze nog, dor en verdroogd, maar anders wordt het wel een hele lege aanblik. Wij waren direkt van plan om ter vervanging beukenhagen te planten maar de kweker adviseerde tegen dit plan op dat moment. “Als je ze nu plant zie ik je in oktober weer terug voor zeker de helft van deze aanplant, omdat ze de zomer niet overleefd hebben. Dit is nu niet de tijd om aan te planten.”, aldus de kweker. Daarom zullen we pas in het najaar overgaan tot herbeplanting van de singels. Let alstublieft op bij de droge coniferen, ze zijn uiterst(!) brandbaar.

Wat ook verandert is is waar u nu naar kijkt; onze site volledig in een nieuw jasje en meer conform de modernere technologie. Ook hier zullen we regelmatig wat aanpassingen en toevoegingen in aanbrengen.

En dan staat het Pasen al voor de deur! Volledig volgeboekt! Het wordt vast heel gezellig, de weersverwachtingen zijn uitstekend te noemen en samen maken we er een mooi weekend van. Voor de liefhebbers van de sterrenhemel kan ik jullie voor de zaterdag (20-4) de ‘sterrenkijk avond’ in het Planetron aanraden; kijken via de grote telescoop naar een uitgelicht object aan de hemel. Het begint om 19.30 en reserveren wordt aangeraden

Wij wensen een ieder een fantastisch, rustig en gezellig Pasen toe.

Aije, Monique en Erik

Reacties zijn gesloten.